Heiza's Tornado

FondueBoden o Cirkelträning

Kategori: Allmänt

Vilken härlig helg, i lördags blev jag o min svärsons mamma bjudna på middag i stan av våra härliga ungar
som snart skall bli tre, först hamnade vi hos Alex mamma Kerstin och hon bjöd på en väldigt god drink
innan vi senare traskade iväg till restaurangen. Det var ett verkligt mysigt ställe med härlig personal, vi
åt så mycket fondue, det avslutades med frukter doppade i smält toblerone super gott, jag blev så mätt så jag hade svårt att sova i natt, sen skulle man vara pigg o alert i morse för då hade vi en heldag med lydnadsträning.
Det gick bra för alla, nu har man nya mål o träna på till nästa gång, vi åt som vanligt pizzor o sallader och
jag åt en kebabrulle, vi fick även kaffe med goda bakverk som några hade bakat det var ostbullar, skinkbullar, och en mjuk peparkaka med någon fyllning på ovansidan och lite lingon som garnering alltihop var så smaskigt, så inte blev man mindre mätt idag. Nästa vecka blir det sträng diet för min del.
Så här kan det se ut på våra träffar.
Och här har vi ett av dom duktiga ekipagen.
Och här är några som håller i tåtarna.
Och här avnjuter vi vår goda lunch och det smakar så bra när man har tränat.

Bevakningsträning!

Kategori: Allmänt

När vi var o la ett Appellspår sist, åkte jag därifrån för att sen komma tillbaka efter ca:2 timmar, när vi började gå mot spåret så plötsligt vände Lotus upp nosen till höger och satte sig pladask ner sen stirrade han upp mot en gran, jag var tvungen  att titta närmare vad han hittat och gissa vad, min handske som han älskar han brukar bära den ibland och vi använder den som belöning ibland, han var klockren i sin markering SUPER DUKTIG KILLE JAG HAR det var väl någon som hittat den och lagt upp den i granen. Han saknade nog sin bevakningsträning, men han hade tur vi skulle på en bevakningsträning i helgen och han var så lycklig och verkligen på hugget kom i håg allt, och han markerade super fint. Dom fick även leta tändstickor som också gick jätte bra han är så duktig och tycker det är så roligt.

Spår o snygga killar!!

Kategori: Allmänt

I helgen blev det spår, jag blev förskyld förra veckan och man vet ju inte vad det är så alla flyr fältet, så inte fick jag hjälpa till o flytta med min son, för min dotter skulle också hjälpa till o hon är gravid, så i fall det var svin influensan så var det bara o hålla sig borta. Så Lotus o jag spårade själva för så sjuk var jag inte och han var ganska less på matte som varit hemma o haft tråkigt i två dagar, så vi gjorde två appellspår ett på lördagen och han gick jätte bra på dom två första benen, sista benet var han lite okonsentrerad. Vi gjorde ett nytt på söndagen
det gick ungefär likadant jätte bra dom två första sen lite slarvig. Ska försöka med ett likadant men kortare sträckor får se hur det går. 
Här kommer dom snygga killarna, det här är Lotus pappa Hurricane.

Här är lilla Conga.

Och här är lilla Ozzy.