Heiza's Tornado

Julen slut o nyår i antågan!

Kategori: Allmänt

Nu har vi haft jul med mycket mat o gotti gott gott, Det blev premier för Lotus o träffa tomten men den brydde han sig inte ett dugg om leksakerna var mycket intressantare. Celine däremot var helt fachinerad av Tomten kunde inte släppa blicken så länge han var kvar. Vi hade en väldigt söt tomte i år som hette Pernilla.


Upptäckte att svansen försvunnit men den fanns där som tur var!

Japp jag tog den jag älskar snön!

Visst är jag lite gullig det tycker mamma i alla fall!

EN RIKTIGT GOD JUL O ETT GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt


Sandor i egen hög person!Mammas tuss!!!!!

Visst är jag rätt käck i den här luvan!

Simmning. Exteriörbeskrivning. Bevakning!

Kategori: Allmänt

Simmningen i onsdags var så kul när vi kom dit sprang han in i duschen efter det ville han hoppa över kanten o i bassängen han gillar inte rampen ner riktig men lite för högt för att hoppa över kanten sen simmade han så fint hela tiden o hade så kul med leksakerna, när han väl simmat klart o skulle upp och var halvägs på rampen vände han på huvudet och sen kastade han sig i igen så det stänkte riktigt ordentligt han älskar verkligen det här. Man står där med ett leende på läpparna för det är så härligt o se när han är så lycklig. 

Matte det här är det bästa på hela veckan!

Nu  har vi gjort exteriören också, det gick så bra dom tyckte han var så trevlig o stilig också, så nu blir det nog MT i höst vi får se när vi får till det.

Mammas snygging!

 Bevakning igår patrullstigen lyckad han är på hugget men en
hade löptik hemme så lite nosig var han allt, sen hade instruktören lite tester med våra troll han var så häftig idag tyckte Lotus få laja med honom o kampstocken var höjdpunkten idag, sen hade Lotus stenkoll på var instruktören var när vi skulle patrullera igen för tänk om han tog fram något kul igen. Han skulle även lyfta min lilla kille på 50 kg och det tyckte han var lite läskigt det är ju inte varje dag man bär omkring honom direkt så han har inte vanan att bli buren så ofta men det gick i alla fall.

Det här är också toppen massa snööööööööö!!!!