Heiza's Tornado

Denna Bild är bara helt underbar tycker jag!

Kategori: Allmänt

Tack Cicci för denna fina bild du är så duktig och jag är så glad att du vill fota mina små godingar!
Det blir nog en tavla av den så småningom.
 

2016 Ja vad hände??

Kategori: Allmänt

Jo jag fick äntligen min aldeles egna Chodsky Pes som jag så länge velat ha, han var bedårande så söt och helt underbar. Hämtade honom i maj, sen har vi bundit oss samman i lek o träning o haft så roligt roligt. Han är fantastiskt duktig i allt vi tar oss för, nosarbete spår specialsök/NoseWork och Bryks/Lydnad och det är så roligt och han har en enorm energi så om han får bestämma vill han göra något nästan jämt.Vi hann också med ett spårläger och sedan var vi på specialsöksutbildning en helg och det var så kul. Självklart är Lotus med och får göra allt han tycker är roligt och klarar av, men han börjar närma sig 9 år o då får man göra lite som man vill tycker han o jag med. Lotus har varit en fantastisk förebild för Lincoln tålmodig lugn snäll o stabil,  ibland har matte fått hjälpa till så klart så inte lille Lincoln blivit allför intensiv mot honom, så mycket gott har han fått lära sig av farbror Lotus vår lille Lincoln.
 
 
 
 

Saknaden tar aldrig slut o det gör så otroligt ont fortfarande!!

Kategori: Allmänt

Svårt att gå in på sidan och det beror på som många vet att min bästa vän som skötte sidan gick bort för ett år sen, och det är tungt varje gång jag går in här och minns allt fint hon gjort till mig och hur otroligt roligt vi hade dom kvällar vi satt o fixa med hemsidan, tiden bara försvan det var så kul o mycket skratt blev det. Så klart hade vi ALLTID jätte kul när vi sågs mina djur fullständigt älskade Cia tror det var ömsesidigt Lotus ville aldrig åka därifrån, att bli fotad i studion eller på annan plast tyckte dom var hur kul som helst dom ställde alltid upp, tror jag har ett par linslusar o numera kanske tre, saknaden tar aldrig slut i måndags var det exakt ett år sen du gick bort och för din skull är jag glad att du slapp lida mer och ha så där fruktansvärt ont som ingen ska behöva uppleva, men för mig är det så TOMT o så Ensamt. 
 
Tänkte jag skulle försöka komma igång med sidan, men jag kan ju inte göra allt på den så vi får se om den kommer finnas kvar. Men än så länge kommer jag försöka uppdatera bloggen i alla fall.
Om du bara visste vad vi saknar dig Cia ily pok.