Heiza's Tornado

Träning träning o bevakning!

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit o tränat lydnad och det bestod i läggande under gång som jag testat några nya saker som fungerade mycket bättre, sen körde vi hopp sitt hopp fast vi gjorde bara
uthoppen för att få honom längre ut kändes även det bättre denna gång, linförigheten med mig som
försökte vara tyst mellan stoppen, och då blev även det resultaten bättre än förut denna gång, sen bestämde jag mig för att göra en tränings dagbok som snälla Lasse på jobbet hjälpte mig få ihop till en väldigt bra dagbok så nu ska jag försöka få lite mer ordning på vår träning.

Sen var jag o min underbara dotter o söta barnbarn ute på promenad med oss, det var en härlig
långpromenad vi tog o lite fina bilder också.

Sen åter till bevakningen som även denna vecka var i Rösaring, det var fint väder men för oss
blev det skugga bland träden så det var lite kallt ändå, dagens träning gick så där han tog lite bakspår
två gånger det har han inte gjort förut, så nu ska jag träna lite i veckan o se om det var tillfälligt.

Här har man lite koll på vad dom andra gör, tills det blir dags för min tur.

Nu har vi kommit igång lite!!!

Kategori: Allmänt

Efter magsjukor o elände, vi började med bevakning i lördags, då blev det spårupptag i Rösaring och
det  gick riktigt bra, dom fick en retning som sedan försvann sen gick man tillbaka till patrullstigen
och såg vad som hände och lotus hittade spåren jätte bra, en mysig dag med trevliga människor.

Sen i söndags gick jag o Laila en långpromenad med vovvsingarna sen ut till Rösaring och där fick jag äntligen träffa Lena o Märtisen, sen kom även Anki o Anzo vi
spårade, Lotus fick två timmars liggtid på spåret och det gick fantastiskt bra
matte mycket nöjd, vi gjorde även uppletande som också gick bra
men farten kunde varit bättre, men jag tror han var ganska trött efter spåret han skulle vilat en stund först mattes fel. Men han var så duktig i dag så matte är väldigt nöjd o glad och så fick vi träffa lite goa vänner också.

En super fin dag men lite kallt i skuggan.

Bevakning superkul och MH!!

Kategori: Allmänt

Ja denna vecka har Lotus varit lite si o så i magen, så han fick vara hemma o vila på träningen i Tisdags, sen har han blivit bättre men endå inte riktigt bra, i lördags var han ok så vi var på Bevakning vind o ljudfiggar kul före lunch gick det jätte bra han gjorde jätte bra markering och påvis, efter lunch fick jag hjärnsläpp eller nått han tog ljudfiggen jätte bra sen vid vindfiggen markerade han klart o tydligt åt fel håll varav jag bara stod och sa inget jag skulle ju självklart ha berömt honom för han markerade ju någon annan person, så han kom av sig totalt visste nog inte alls vad han höll på med så jag startade om honom på nytt och då gick allt perfekt igen, mattes fel.

Och idag MH för min lilla prins allt gick jätte bra men han reagerade lite mer på skotten än vad han brukar, han var så duktig men innan vi åkte ville han inte äta så jag tänkte då gör han väl det när vi kommer hem igen men icke sa nicke, sen var han dålig i magen hela eftermiddagen igen och har ännu inte velat äta något antingen är han helt slut efter dagen bravader eller så är han sjuk på något sätt vi får se i morgon hur han mår. Det var lite kul o se jakten på haren han drog som en avlöning båda gångerna min förra rottis var inte ett dugg intresserad så va olika det kan bli. Nu sover han så sött min lille plutt hoppas han mår bättre i morgon.
Och här lite bilder som snälla Laila tagit på dagens övningar!

Och till sist lite lek!