Heiza's Tornado

Spårträning Kantarellsök

Kategori: Allmänt

Hejsan alla!

Nu har vi spårat en del i helgen på lördagen gick det inge vidare, men vi hade jätte mysigt och grillade lite korv med god räksallad på, Lotus fick korv som jag hade med och en smarrig macka fick han, vi gjorde ängsspår som gick in i skogen,
ängen gick inge bra sen i skogen mycket bättre sen blev det en lite snutt äng igen gick bra ända tills det dök upp ett
par gräshoppor då var ju dom mycket roligare så klart men vad gör det han är ju så go min plutt. Söndag gjorde vi ett konkurrans spår med Malte i täten,  Lotus tyckte att det här var skit kul sen avslutade vi med ett synintryck på en burk med korv i då gick det jätte bra.
I dag har vi varit på Kantarellsök jätte intressant men som vanligt dök det upp något igen men den här gången var det något obehagligt troligen några vildsvin eller
dofter från dom så han blev skit rädd men kom tillbaka till lilla mammas famn, han hade lite svårt att släppa det men sen efter ett tag gick det jätte bra han var så duktig min lilla goding.
Så här kul ska man ha när man tränar.
Här tycker mamma jag är skit gullig,  kul hade vi också.

MH, Appelltävling,Bevakning

Kategori: Allmänt

Hejsan alla glada!

Full rulle denna helg också, Kylie gjorde sin MH, det gick jätte bra och matte klarade det galant, och så var duktiga Lasse med som stod för den fina filmen som alltid är så kul att ha som minne.

Sen söndag ja då var det dags för Alma och appelltävling igen det gick också jätte bra, spåret gick hon som en liten (stor) rälsbuss med nosen i backen sen att matte somnade till lite i spåret gjorde ju inte så mycket, platsliggning och budföring 10 poängare jätte bra. Hon blev tvåa av 8 hundar inte dåligt och fick en fin pokal också, bra kämpat Alma o Laila.

Sen var det avslutning i bevakningen med min lilla Lotus, han var så duktig på både på ljud och vind och att markera föremål de var en härlig eftermiddag med lite regn kaffe o smörgås. Nu är det nya tag nästa vecka ska vi gå en kantarell kurs, ska bli kul o se om vi får någon kläm på hur vi ska hitta dom små godingarna i höst.

Marma Läger 090501

Kategori: Hundar

Hejsan alla glada som var med på spårlägret och alla andra trevliga som läser vår blogg.
Nu hade vi äntligen kommit iväg på vårt första läger ihop Lotus o jag.

 Första dagen började lite spår varianter släpspår med synintryck och det var ju inte så lätt o hålla tillbaka våra stora stiliga vovvar Lotus o Zevve när matte förvann med roliga grejen i skogen, men kul tyckte dom det var. Sen var det lunch, sen ut igen. Spåren vi körde under eftermiddagen gick riktigt bra. Kylie var jätte duktig och Goa lufsade på i sin takt men nu började hon komma underfund med vad vi gjorde så det gick bättre o bättre.  Sen blev det en god middag med alla trevliga Marma kompisar och en kall öl i solskenet.
Sen stupade vi i säng Lotus o jag.

Lördag morgon samlades vi kl. 9.00, då skulle vi prova ett konkurransspår och det klarade Kylie jättebra medans våra stora små godingar var lite mer intresserade av allt annat men vi hade kul i alla fall. Lunchen smakade utmärkt när man varit i skogen sen en lång eftermiddag med roliga spår o sökrutor som gick jätte bra. Vi var helt slut o vovvarna orkade inte mycket mer så ca: 18.00 blev det en skön dusch och sen åt vi en god middag som smakade utmärkt med ett gott glas vin till. Vi slocknade även denna kväll tidigt för att orka med söndagens sista övningar före lunch. Sen packade vi ihop oss och tog en sista fika innan vi stuvade in Alma o Lotus i bilen för att åka hem lite trist för vi hade ju haft så mysigt med våra vovvar denna helg.  Vi får hoppas det blir fler gånger!


Här  har vi Carina Brittis Laila o Lena 

Lotus första övning.

Här är en ståtlig kille Zevve o en stolt Rosie. 

Här samlades vi innan vi drog ut i skogen.

Lite förberedelser innan vi satte igång. 
 
Väntar på vår information.

Här gjorde Alma sin superfina Marsövning med Nina o Laila

Här blev våra stiliga voffsar fotade av trevliga o duktiga Katarina.

Här åt vi våra goda måltider.  

Och här bodde vi.

Och här får man äntligen ligga och njuta av ett gott litet ben i solskenet, hej då vi ses.