Heiza's Tornado

Mammas Omslagskille!!!

Kategori: Allmänt


Då blev man omslagskille också, du är bra påhittig du Cia!
Tjusigt blev det!

Föreläsning Maria Hagström Träning och röj med kompisen Raija!

Kategori: Allmänt

Föreläsning med Maria Hagström var jag på i Tisdags på vällingby bk en jätte intressant föreläsning med många bra tips, problemet är att man vill ju ha böckerna och sen ska man ha tid o läsa dom också men det hinns väl med så småning om, träffade Niniz  o en del andra träningskompisar men det var många så jag missade säkert någon. Mycket trevligt var det i alla fall. Sen när vi kom hem var jag  lite sugen o testa en del och Lotus kände nog att jag var på hugget han hade så kul och var klockren på det vi körde b.l.a linförigheten och det var ett tag sen den gick så där bra.


Vi längtar till sommaren nu i alla fall matte!

Vi tog lilla bilen igår och det bar iväg till Bålsta där körde vi lydnad med goa vänner Lena o Gudrun, Linförigheten blev inte så bra som jag hoppades men resten är jag ganska nöjd med, läggande vill jag fortfarande att det  ska gå fortare och sen har vi apporten som inte blir så där bra, men vi testade några tips som jag fick i tisdags och det verkar vara ett bra tips vi får köra på det. Framförgåendet mycket nöjd och budföringen mycket nöjd. En 
givande kväll tur att man har sina vänner. Tack tjejer för en tevlig kväll! Sen träffade vi grannen på sista promenaden och Lotus o Raja lekte som bara den mest Lotus så klart sen sov han som en stock!

Åh då ska det badas ska ni veta!

Vilken helg det blev!

Kategori: Allmänt

I lördags hade vi bevakning och det gick si så där, vi tränade även med skott och jag är ganska nöjd.
Vi fikade o det var kul o komma igång igen.

På kvällen var jag bjuden på middag för att fira en väns framgångar förra året hon blev lydnadschampion brukschampion uställningschampion på ett enda år, hon tävlar i Elit så nu är det SM och internationellt som gäller Önskar henne lycka till med sina fortsatta framgångar, hon är
fantastiskt duktigt och så fick jag se en massa stora fina pokaler och priser, jag har bara sett det en gång tidigare när jag hämtade hem min Lotus Istvan hade också en massa stora fina pokaler efter sina framgångar med sina både vackra o duktiga hundar. Vi blev bjudna på en fantastikt god middag och hade en väldigt trevlig kväll med många trevliga hundmänniskor vi var nog 15 st som firade det duktiga ekipaget.

Idag har jag skrivit på 3:ans lydnad och ekipagen fick många fina poäng idag kallt men trevligt och mycket
lärorikt att se o skriva, träffade Lena Märta Gudrun och så fick jag med lilla Laila också
jätte trevlig dag men kallt, fast i dag hade jag mina värme sulor på mig så jag frös bara om
händerna.

Min häftiga Lotus plutt som duktiga Cia fixat!

Här är min häftiga kisse som också Cia fixat tusen tack för att du
är så snäll mot oss. Kram Cia