Heiza's Tornado

Bevakningsträning!!!

Kategori: Lotus

Hej på er!
Nu har vi tränat bevakning igen kul idag tränade vi ljud lotus var jätte duktig, han hade även fullt upp med att gräva
en del tyckte väl det blev lite långtråkigt ibland, Men väl på patrullstigen var han på G, sen fikade vi och Lotus o jag åt en ägg smörgås i det fina vädret.

Här står jag på span hörde precis något spännade därborta.

och här står jag o kollar vad som händer därborta.

Och här är mitt lilla krypin, visst ser det mysigt ut.

Bevakningskurs!!

Kategori: Hundar

Ja då har vi varit på bevakningskursen första gången, det var intressant och kul, mycket teori och sen lite träning ute blev det i dag,ska bli kul o se vad som händer nästa gång. Sen har vi tränat lite apellspår, det första med lite hjälp och bra tips av Nina. Och lydnaden kämpar  vi med lite här o var kan man säga. Visst är jag lite gullig i den här lådan.
Sen var det ju min systerdotter som ställde på lilla stockholm för första gången sin lilla prinsessa Zelda och det gick jätte bra dom var så duktiga båda två Zelda fick fösta pris GRATTIS TILL ER BÅDA.

OCH SÅ TILL DAGENS STORA HÄNDELSE ALMA SOM GJORDE SIN KORNING OCH DET GICK JÄTTE BRA SÅ KLART: Kramar till er båda ni var så duktiga båda två tur att jag filmade så jag kunde höra dom fina kommentarerna om Alma Vilken snygg hund och vilket huvud hon har. Inte dåligt sov gott nu gumman du borde vara vääldigt trött just nu PUSS.