Heiza's Tornado

Utställning och hundträning Puu!!

Kategori: Hundar

Här blev det en kämpig helg inofficiell utställning, dagens domare var Annmarie Maeland Lotus blev 1:a med HP, kompisarna Goa blev Bim och Kylie blev BIR, sen blev förståss Kristinas fina Poker också BIR.
Och i dag hade vi träning ang. möte med andra hundar vi var väl så där 16 17 hundar och det var helt fantastisk hur bra alla skötte sig, mycket bra träning, få bra tips hur man hanterar möten på bästa sätt och att hundarna skall känna sig trygga hos oss, sen fikade vi pratade hund så klart ett tag, en jätte intensiv men kul helg hade vi min plutt o jag.


Lotus o Jag.

Mitt lilla hjärta Lotus.

Min super stjärna Lotus så klart.

Poker vilken super stilig kille.

Stiliga Goa i egen hög person

Och supertjejen Kylie, visst är hon bara så söt.

Ja då har vi tränat lite igen!

Kategori: Lotus

Denna helg blev det några spår i alla fall, som gick jätte bra men idag bar det iväg lite ut på en åker då var det lite jobbigare för honnom, men han löser det mesta till slut min lillprins, sen har vi tragglat på lite, vad det gäller lydnaden
han har börjat få upp kontakten bättre nu, han är lite seg på det mesta, så jag får fösöka bli lite roligare kanske. Men jag skyller lite på vädret man har liksom ingen gnista ännu men den kommer nog snart. Och så börjar det närma sig marma lägret ska bli jätte kul så vi har lite smått o gott framöver att se fram emot.

Lotus hade lite skogsröjning!

Kategori: Lotus

Ja då passar man på när mamma inte är med för hon säger nästan jämt  loss när jag leker med  pinnar, hon säger att det är farligt att springa med pinnar i munnen, man kan skada sig, men jag tycker det är jätte kul och visst syns det. Men den här dagen var jag ute med min lillmatte Sara fast så liten är hon inte bara så där 28 år.
Så hennes kille Alex tog dom här roliga korten på mig, dom får nog följa med fler gånger och ta fler kort på mig så mamma kan byta lite i mitt galleri.