Heiza's Tornado

Jag har blivit MORMOR! o sista sikta mot 10:an o Bevakningen förståss!

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt saker, min lilla dotter åkte in på BB i förmiddags och nu äntligen vid nio ikväll kom en liten Celine till världen. Och jag är mer än nyfiken på underverket men nu för tiden får man ju vänta tills dom kommer hem innan man får sen den lilla godingen.
TUSEN GRATTISAR TILL HELA LILLA FAMILJEN.

Här är dom stolta föräldrarna.

Sen var det sista sikta mot 10:an idag vi skulle få några moment bedömda och det sket sig totalt för mig o Lotus i linförigheten som han är så duktig i typiskt men han är lite loj vet inte varför, sen var det ställande och jag var nöjd för han har inte fått riktigt kläm på det men han stannade och stod kvar så jag är jätte nöjd med det, sen hopp och det gick väldigt bra, och sen ska vi ju inte tala om nerverna dom fick ju testas i dag och dom var ju inte bra ändå var det bara på kul, hur ska det gå sen jag skyller lite på att han var lite loj och matte totalt okonsentrerad för tankarna gick nog till min lilla dotter hela dagen. Vi gjorde även en platsliggning och han låg men åt snö hela tiden inte bra sen precis mot slutet reste han sig synd. sen tandvisning inga problen heller skönt.

Linförighet.


Ställande.

Vår sista lunch men vi ses nog igen.

OJ glömde bevakningen i lördags det går riktigt bra men första gången idag med ljudfiggarna var han inte lika peppad som vanligt. Men andra gången var han super duktig vi hade så mysigt och mellan omgångarna fikade vi och jag åt min fantastiska stekta äggmacka och gissa om den var god kaffet smakade supergott när man tränat en hel förmiddag. Han är lite loj min hund och har några konstiga gäspningar för sig.
Nu ska jag försöka sova.

Träning o kurs!

Kategori: Allmänt

Vi tränade lite på rutan kul, men är inte säker på att man gör rätt sen har det varit lite träning på läggande och även ställande som han hade börjat slarva lite med, jag gick väl för fort fram. Fram förgåendet är det vi tränar en
del också på. Och apporten men det är inte något han är förtjust i synd, skullle behöver lite Nina hjälp där tror jag.
Sen psykologikursen var jätte bra som vanligt men började med ett strömavbrott på klubben
så vi blev tvugna att åka hem till en tjej som bodde i närheten, och ni som känner mig vet ju vad jag tycker om att köra i denna halka på främmande vägar i mörkret inte kul kan jag säga jag fick pröva mina nerver på att köra bil i detta väglag, jag vill att våren ska komma nu, och till nästa vinter VILL JAG HA en fyrhjulsdriven bil.

Min första fantastiska rottis Castor Matte tänker ofta på dig min vän.

Träning o tävlingspsykologikurs!

Kategori: Allmänt

Ja vi har tränat en del på läggande men det går trögt så jag försöker bara få honnom att ligga snabbt inget annat, men det är inte lätt men lite bättre har det nog blivit, vi har tränat Budföring som går jätte bra så nu ska jag öka avståndet lite till hoppet har vi också provat och det går ganska bra. Var vällingby i måndags o tränade lite Ullis Emma Lena O Åke var där kul med lite folk man är mest själv annars.

Sen var det tävlingpsykologikursen i tisdags och det verkade jätte intressant fick veta en massa mer om tävling
som man inte vetat tidigare och ju mer man vet desto säkrare blir man tror jag så jag vill veta så mycket som möjligt, sen ibland kommer hon hitta på olika övningar som vi inte är förberädda på för att vi ska få träna på att hantera nervositeten inför en tävling. Många hade tävlat och en hade börjat tävla i elit men endå så nervös att personen hade det jätte jobbigt, det tyckte jag var starkt att ha kommit så långt endå.

Nu vill matte o jag ha vår o sommar så jag får bada igen!