Heiza's Tornado

Bevakningsträning, Lydnad,TL gruppen, Föreläsning!!

Kategori: Allmänt

Förra helgen blev det mycket lite lydnad spår, uppletande som inte gick något vidare då fick Lotus inspiration av Torsten o jädrar vilken fart det blev då.

Sen hade vi bevakningsträning med delar av gamla gänget det var
så kul o se hur taggad Lotus blev han visste precis vad han höll på med mycket imponerande med tanke på hur länge sen det var vi körde, dom tyckte absolut vi skulle försöka igen, jätte nöjda var båda Lotus o jag när vi kom hem.

Sen har det varit lite vila för han har troligen sträckt sig men vi var med på lydndsträningen lite i alla fall, o det var kul med ett jätte trevligt gäng.

Sen är jag med i TL-Gruppen jätte intressant o roligt men Lotus fick vara hemma o vila denna gång o jag var med o kollade hur allt gick till jätte kul. 

O idag har jag varit på Ulltuna på föreläsning ang höft o armbågstatus hur man kan kolla det via skk indexet, också jätte intressant, borde vara hur viktigt som helst för alla uppfödare men endast två uppfödare från rottisarna var där sen var det en hel del bernard sennen uppfödare o goldenuppfödare, borde väl finnas ett större intresse hos vår ras tycker jag men icke sa nicke. Nu ska vi ligga i soffan resten av kvällen i morgon spårspecial intressant. Kram alla goa vänner..

Så här ompysslad blir Lotus än idag när han kommer hem.