Heiza's Tornado

Jag har blivit MORMOR! o sista sikta mot 10:an o Bevakningen förståss!

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt saker, min lilla dotter åkte in på BB i förmiddags och nu äntligen vid nio ikväll kom en liten Celine till världen. Och jag är mer än nyfiken på underverket men nu för tiden får man ju vänta tills dom kommer hem innan man får sen den lilla godingen.
TUSEN GRATTISAR TILL HELA LILLA FAMILJEN.

Här är dom stolta föräldrarna.

Sen var det sista sikta mot 10:an idag vi skulle få några moment bedömda och det sket sig totalt för mig o Lotus i linförigheten som han är så duktig i typiskt men han är lite loj vet inte varför, sen var det ställande och jag var nöjd för han har inte fått riktigt kläm på det men han stannade och stod kvar så jag är jätte nöjd med det, sen hopp och det gick väldigt bra, och sen ska vi ju inte tala om nerverna dom fick ju testas i dag och dom var ju inte bra ändå var det bara på kul, hur ska det gå sen jag skyller lite på att han var lite loj och matte totalt okonsentrerad för tankarna gick nog till min lilla dotter hela dagen. Vi gjorde även en platsliggning och han låg men åt snö hela tiden inte bra sen precis mot slutet reste han sig synd. sen tandvisning inga problen heller skönt.

Linförighet.


Ställande.

Vår sista lunch men vi ses nog igen.

OJ glömde bevakningen i lördags det går riktigt bra men första gången idag med ljudfiggarna var han inte lika peppad som vanligt. Men andra gången var han super duktig vi hade så mysigt och mellan omgångarna fikade vi och jag åt min fantastiska stekta äggmacka och gissa om den var god kaffet smakade supergott när man tränat en hel förmiddag. Han är lite loj min hund och har några konstiga gäspningar för sig.
Nu ska jag försöka sova.