Heiza's Tornado

BRUKSLÄGER I MARMA!

Kategori: Allmänt

Nyligen hemkommen från underbara Marma med världens härligaste BRO HÅBO Bruksfolk, när jag körde in på området fick jag en klump i halsen vi har så många fina minnen härifrån när vi var här på tjänstehundsläger även Lotus såg så lycklig ut när han hoppade ur bilen syntes på hållningen att det här gillade han, han stormtrivdes när vi var här förut och det  hade han inte glömt vi hann också ner o bada på våran mys strand mellan våra pass även denna gång så ingen var lyckligare än han o jag. Vi har haft så trevligt och roligt tillsammans med alla dessa härliga människor mycket effektiv hundträning för att ta vara på tiden ordentligt, när vi kom upp var vi fyra stycken vi började med spår för oss i väntan på resten, bra spår och hundarna var så taggade, när i stort sett alla hade kommit hjälptes vi åt med uppletande, vi avslutade kvällen med pizza gott o bekvämt. Dag 2 8.30 ut i skogarna för spår o uppletande som gick så bra sen åter för lunch, efter det skotträning och sen ut i markerna igen lite annorlunda spår blev det denna gång lite rapport också klämde vi in för dom som ville det alla så nöjda, vi körde kommendering och blandad brukslydnad, denna kväll avslutades med grillning och en massa gott både vi o hundarna mycket nöjda o belåtna, somnade ovaggade tror jag. Dag 3 8.30 ut i skogen igen superbra spår för alla om ni visste hur mycket kantareller vi hittad Massor, sen tillbaka för lunch härligt med lite avkoppling en stund startade upp efter lunch med skotträning sen brukslydnad. Sen fick vi packa och ta en sista fika efter att allt var klart, sen bar det av hem igen. Tusen tack alla glada positiva som var med o gjorde denna helg till vad den blev man blir rätt sammansvetsade när man har det så här kul o alla hjälper varann, tyvärr var många kort suddiga men en del har vi i alla fall.
Några av oss som kom först!
Tyvärr slut på detta underbara läger men vi är tillbaka snart, alla hundarna har varit
så fantastiskt duktiga hela tiden och Lotus ska vi inte tala om han vaknade verkligen till liv i spåren igen så kul o se min underbara plutt så duktig som han varit förut nu hoppas jag det håller i sig. Tack alla underbara människor o hundar som var med och gjorde denna helg till något så fantastiskt bra. Kram på er allihopa.
 
 

KOMMENTARER:

  • Lindha säger:
    2013-08-28 | 16:17:27
    Bloggadress: http://vildarnas.blogg.se

    Gud vad skoj vi hade, längtar tillbaka!! :)
    Tänk att ett gäng kan passa så fort ihop, härligt! Och kul att Lotus gick så himla bra i spåret, måste bero på den ena spårläggaren ;)
    Kramis vännen, vi ser snart igen!

  • Anneli säger:
    2013-08-29 | 08:07:52

    Ja du kanoners var det, alla spår blev ju bara bättre o bättre hur kul som helst, och världens trevligaste gäng det gör vi om, ses snart vännen. Kramizen

Kommentera inlägget här: