Heiza's Tornado

Mycket har hänt!

Kategori: Allmänt

Nu har det gått en vecka sen lilla Almis fick somna in, Lotus bästa kompis hon hade fått en nervtumör mellan
andra o tredje ryggkotan som spridit sig i benmärgen, så det fanns inget o göra hon hade hogsta smärtlindringen
men ändå hade hon ont lilla vännen, jag följde med Laila til henne och deras återseende var fantastikt
hon var så glad att mamsen kommit till henne hon kröp så nära Laila hon bara kunde. Det var så sorgligt att det skulle behöva sluta så här dom hade så mycket planer vad dom skulle göra och hon var bara 5 år. Jag fick i alla fall också krama dig o klappa dina fantastiskt goa mjuka små elefantöron din blick var gudomlig, Laila hade med sig julskinka o frolic till dig och du var så lycklig att äntligen få vara med mamsen igen, sen fick du somna i mamsens famn, tårarna rann för våra kinder och det var så svårt att lämna dig kvar där men vi vet att vi möts igen o till dess tar Triska o Castor hand om dig vännen, vi kommer aldrig glömma dig och du ska veta att Lotus saknar dig så mycket ingen att dra stockar o pinnar med.

Världens bästa Alma o Lotus bästa kompis!

KOMMENTARER:

 • Glimz säger:
  2011-01-06 | 23:12:32
  Bloggadress: http://ninz.bloggagratis.se

  Ooooj ooooj ooooooj det var tung läsning! Tårarna rinner & hjärtat smärtar. Varför gör kärleken så ont!! Fast det är väl smärtan som talar om hur mycket man tycker man tyckte om, AJ AJ AJ vad ont det gör.

  R*I*P finaste Alma, du var en lycklig tös!  Kramar om massor!

 • Anneli säger:
  2011-01-07 | 10:53:27

  Ja du Alma var något speciellt för mig o Lotus det var den han lekte med som bäst han såg upp till henne men var på sin vakt ibland för hon kunde ju få något tokryck och jaga honom som sen slutade med att han for i backen sen var dom på hugget igen ut skogen på någon stock o så drog dom o sprang brevid varann med stocken i mun o hur många gånger sa jag inte at vi måste filma dom för dom såg så härliga ut men inte gjorde man det inte, trisst nu när hon faktist inte finns hos oss mer.  Kramizen till bästa Ninizen

 • Lena säger:
  2011-01-08 | 09:15:55

  Finns inga ord som kan trösta..  Kramar

  Lena å Märta

 • laila säger:
  2011-01-08 | 18:57:34

  OjOj! nu rinner tårana du skriver så fin om min älskade Alma! vet inte hur jag ska komma över det här, men man får tänka tillbaka när våra pluttar drog stockarna i skogen och när vi var och träna våra vowsar dom var ju så duktiga.

  Nu är det bara att börja träna Kylie och se vad vi kan komma med.

  Kram Min Vän

 • Selma säger:
  2011-07-11 | 10:25:04
  Bloggadress: http://gravidforsakring.net

  Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

Kommentera inlägget här: